Biomateriaalit

Tutkituilla biomateriaaleilla ja -kalvoilla ennustettava hoitotulos

Meiltä saa Geistlich® -biomateriaaleja ja -kalvoja. Sveitsiläinen Geistlich on alan edelläkävijä ja pioneeri regeneratiivisessa hammashoidossa. Geistlich on ollut jo yli 30 vuotta biomateriaalien globaali markkinajohtaja ja heiltä löytyvät ylivoimaisesti alan tutkituimmat tuotteet ja pitkäaikaisin hoitotulosten seuranta. Tuotteista on tehty peräti yli tuhat tieteellistä tutkimusta. Pitkät perinteet ja tarkat tutkimustulokset takaavat ennustettavan hoitotuloksen. Perheyritys on toiminut jo vuodesta 1851.

Kustannustehokas ja kivuton hoito

Biomateriaalit ja -kalvot takaavat yksinkertaisen hoitotoimenpiteen. Niillä vältetään useimmat luusiirteet. Biomateriaalit ja -kalvot ovat erittäin kustannustehokkaita. Lisäksi ne ovat potilaalle kivuttomampi vaihtoehto kuin esimerkiksi luunkeräysinstrumentilla tehty hoito. Niiden käyttö on turvallista.

Opastamme biomateriaalien käytössä

Jos biomateriaalit ovat vielä uusia sinulle, asiantuntijamme tulee mielellään vastaanotollesi kertomaan lisää Geistlich® -biomateriaaleista. Myös kansainväliset luennoitsijat ja käytännönläheiset hands on -koulutukset kuuluvat runsaaseen koulutustarjontaamme. Meidän järjestämässämme Bone & Soft Tissue Symposiumissa luennoivat alan huiput Euroopasta joka vuosi.

Lisätietoa koulutuksista >

Tuoteominaisuudet: 

Geistlich Bio-Oss®
Huokoinen rakenne mahdollistaa parhaan mahdollisen verisuonituksen ja uudisluun muodostumisen (Rothamel D et al.,int J Oral Maxillofac Implants. 2012;27(1): 146-54.) Kysy lisää meiltä!

Geistlich Bio-Gide®
Ainutlaatuinen kaksoisrakenne (Schwarz F et al.,Clin Oral Implants res.2014 sep;25(9):1010-5.)

Sileä puoli estää pehmytkudoksen kasvun toimenpidealueelle ja huokoinen puoli toimii uudisluun kasvualustana. Opastamme mielellämme lisää!

Tilaukset ja tiedustelut

09-5306730 tai tilaukset(at)implantona.fi
Voit myös ottaa yhteyttä omaan asiantuntijaasi.