Camlog-implantit

Camlog-hammasimplanteilla paras hoitotulos

Camlogin hammasimplantit ovat pitkäaikainen ja kestävä ratkaisu. Hammasimplantit takaavat hyvän ja ennustettavan hoitotuloksen. Sveitsiläisen Camlogin laadukkaita tuotteita on tutkittu paljon, ja ne ovat olleet pitkään markkinoilla. Hammasimplantit ovat erittäin helppokäyttöisiä, sillä niissä on ideaali määrä komponentteja. Toimenpideaika on todella lyhyt.

Meiltä saa valmennuksia implanttihoitojen tekoon. Asiantuntijamme tulevat mielellään paikan päälle konsultoimaan. Kliinisten taitojen lisäksi tarjoamme uusia toimintamalleja muun muassa potilasviestintään. Valmennuksemme ovat käytännönläheisiä ja luennoitsijat kansainvälisiä. Tutustu aiheeseen lisää verkkosivumme Valmennus-osiossa.

CONELOG

Ylös asti pinnoitettu implantti asennettuna subkrestaalisesti sekä platformswitch (= proteettinen leveys on kapeampi kuin implantin leveys) mahdollistaa tutkimusten mukaan marginaalisten luurajojen säilymisen pidempiaikaisessa seurannassa.

CAMLOG

Patentoitu 3-urainen tube-in-tube implantti-abutmenttiliitos on samanaikaisesti sekä tarkka että erittäin selkeä asemoida paikalleen. Camlog-implantit voidaan asentaa joko luutasoon tai suprakrestaalisesti.

Ohjeet ja lisämateriaalit

Tilaukset ja tiedustelut

09-5306730 tai tilaukset(at)implantona.fi
Voit myös ottaa yhteyttä omaan asiantuntijaasi.