Porayksiköt ja käsikappaleet

Käyttäjäystävälliset ja tasokkaat porayksiköt ammattilaisille

W&H tarjoaa luotettavat porayksiköt ja kulmakappaleet. Perheyritys on yksi maailman johtavista kirurgisten käsikappaleiden ja turbiinien valmistajista. W&H:n laitteet ovat erittäin käyttäjäystävällisiä.

Uusi luotettava Implantmed SI-1023 porayksikkö kirurgiaan

Implantmed SI-1023 on monitoiminen, helppokäyttöinen ja luotettava laitekokonaisuus, joka on nopeasti siirrettävissä toimenpidehuoneesta toiseen. Implantmed SI-1023 on varustettu optimaalisella LED-valolla ja kätevällä jalkakytkimellä, josta voit myös pikanäppäimillä ohjailla eri toimintoja. Laiteella on voimakas moottorivääntömomentti sekä laaja kierrosalue. Porayksikkö saa valolla tai ilman valoa. Jalkaohjaimen saa johdollisena ja ilman johtoa. Laitteessa on selkeä värillinen kosketusnäyttö.

Kirurgisessa porassa on erinomainen uutuustoiminto Ostell ISQ, joka mittaa implantin luutumisasteen.Lisäksi laitteen dokumentaatiotoiminto mahdollistaa luutumisasteen arvojen tallentamisen USB-kortille. Osstell ISQ soveltuu useimmille implanttijärjestelmille. Mittaukseen tarvittavat SmartPeg- sovittimet ovat järjestelmäspesifit.

Laadukkaat ja kestävät tuotteet

W&H:lla on useita sertifikaatteja laadusta ja kestävyydestä:

  • ISO 9001
  • ISO 13485
  • Annex II 93/42/EEC
  • Ympäristösertifikaatti ISO 14001:2004

Tilaukset ja tiedustelut

09-5306730 tai tilaukset(at)implantona.fi
Voit myös ottaa yhteyttä omaan asiantuntijaasi.