SMOP

SMOP 3D -ohjelma on helppokäyttöinen työkalu laadukkaaseen implanttisuunnitteluun. Sen etuna ovat muun muassa vaivaton käyttö, matalat aloituskulut sekä suomenkielinen tuki ja palvelu. SMOP-suunnitteluohjelmalla avulla luodaan strategia potilaalle. Implanttisuunnittelun voi tehdä halutessaan itse tai sen voi tilata Implantonalta palveluna. Strategia toteutetaan tarkasti 3D-printatun poraohjaimen avulla.

Intuitiivista suunnittelua ja sujuvaa työnkulkua

SMOP-ohjelmaa voi myös käyttää viewerinä KKTT-kuvien katseluun. Kiinnostava lisä on myös kätevä mobiilisovellus, jonka ohjelman käyttäjä voi ladata puhelimeensa.

Potilastapaukset ovat helposti jaettavissa kollegoiden ja asiantuntijoiden kanssa. Tiimin jäsenistä jokainen voi ehdottaa omaa suunnitelmaansa potilastapauksiin. Tämä toimii erinomaisesti myös opetustarkoituksessa.

Ohjelmiston avoin rajapinta on yhdistettävissä useisiin CAD/CAM-ohjelmistoihin, joten kommunikaatio on helppoa myös hammaslaboratorion kanssa. Avoimen rajapinnan ansiosta on mahdollista valmistaa väliaikainen protettinen rakenne jo ennen implantointia.

Ohjeet ja lisämateriaalit

Tilaukset ja tiedustelut

09-5306730 tai tilaukset(at)implantona.fi
Voit myös ottaa yhteyttä omaan asiantuntijaasi.