Ustomed-instrumentit

Ustomedin instrumenteista löydät aina sopivimman

Ustomedin instrumentit ovat erittäin korkealaatuisia ja monipuolisia, ja hammashoitolat ympäri maailmaa käyttävät niitä. Ustomedin tuhansien instrumenttien valikoimasta löytyvät kaikki välineet hammaslääkäreille, leukakirurgeille, implantologeille ja parodontologeille. Toimenpidelähtöisen instrumentin valinta takaa miellyttävän työskentelyn ja laadukkaan hoitotuloksen.

Implantonan asiantuntijat etsivät kattavasta valikoimasta aina asiakkaalle sopivimmat vaihtoehdot. Me varmistamme, että saat parhaimmat tuotteet ja uusimmat tiedot. Etusivun tuotekatalogista löytyvät instrumenttien kuvat luonnollisessa koossa.

Jatkuvasti kehityksen hermolla

Ustomed on aina ajan pulssilla. Tiivis yhteistyö useiden yliopistojen kanssa ja jatkuva kehitystyö kliinikoiden kanssa auttavat löytämään uusimmat työskentelytavat ja trendit. Innovaatiot ja tuotekehitys takaavat tuotteet, jotka auttavat hammaslääketieteen ammattilaisia työssään. Tuotekehitys perustuu nimenomaan tiiviiseen yhteistyöhön käyttäjien kanssa. Tuotteet ovat taattua saksalaista laatua. Ustomedilla on pitkät perinteet, sillä saksalainen yritys on toiminut jo vuodesta 1843.

Ustomed on ekologinen vaihtoehto

Ustomedin huoltopalvelulla saat käytetyistä instrumenteista kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti uuden veroiset. Palvelu toimii meidän kauttamme. Kysy lisää!

Muuta:
Laadunvalvontajärjestelmä DIN EN ISO 13485

Ohjeet ja lisämateriaalit

Tilaukset ja tiedustelut

09-5306730 tai tilaukset(at)implantona.fi.
Voit myös ottaa yhteyttä omaan asiantuntijaasi.