SMOP Box – Laatikko vaivattomampaan implanttikirurgiaan

SMOP Box

Implantonan uusi tuote, SMOP Box, tekee implanttikirurgian ennakoitavaksi ja sujuvaksi 3D-suunnittelun avulla. Kätevä laatikko sisältää kaiken ohjattuun implanttikirurgiaan tarvittavan: Kirurgisen suunnitelman, Conelog®-porat ja -implantin sekä 3D-tulostetun yksilöllisen poraohjaimen.

Implantona on tuonut markkinoille tuotteen, joka yhdessä vahvan kliinisen osaamisen kanssa tekee ohjatun implanttikirurgian entistä vaivattomammaksi. Toimitusjohtaja Olli Kuussaari kertoo SMOP Boxin syntyneen halusta helpottaa asiakkaiden työtä: “Halusimme tehdä ohjatun implanttikirurgian mahdollisimman vaivattomaksi. Syntyi ajatus laatikosta, joka sisältää kaiken ohjattuun implanttikirurgiaan tarvittavan yhdessä paketissa.”

Kotimaista palvelua implanttihoitojen avuksi

SMOP Box on helppo ja vaivaton paketti, jonka avulla jokainen implantti voidaan asettaa 3D-ohjatusti juuri haluttuun sijaintiin. 3D-teknologia tekee implanttihoidosta tarkkaa ja ennakoitavaa aina hampaiden skannaamisesta ja suunnittelusta implantin asentamiseen.

Implantonan tuoteasiantuntija, hammasteknikko Susanna Lahti uskoo vahvasti ohjatun kirurgian etuihin. SMOP 3D-ohjelma on hänen mukaansa loistava työkalu laadukkaaseen implanttisuunnitteluun. Susanna on luotsannut Implantonan kotimaista SMOP Service Center -palvelukeskusta vuodesta 2016.

SMOP Box

”SMOP Boxin tilaaja saa meiltä kaikki implanttitoimenpiteeseen tarvittavat potilaskohtaiset välineet yhdessä paketissa. Me valmistelemme datan implanttisuunnittelua varten, eli teemme palveluna asiakkaalta saatavien KKTT-kuvien, jäljennöksen sekä vahauksen yhdistämisen. Meiltä saa myös halutessaan ehdotuksen implanttisuunnitelmasta, joka sitten hiotaan asiakkaan kanssa yhdessä niin, että se on varmasti juuri sellainen kuin halutaan”, Lahti kuvailee tuotetta.

Implantit valitaan ja asemoidaan hoitavan lääkärin tai hoitotiimin tekemän ohjeistuksen perusteella huomioiden potilaan luutilanne sekä tuleva protetiikka. Suunnitelman hyväksymisen jälkeen Implantonalla suunnitellaan ja 3D-tulostetaan yksilöllinen poraohjain potilaalle.

SMOP Box suoraan klinikalle

Asiakas saa SMOP Boxin toimitettuna klinikalleen. Laatikosta löytyvät kirurginen suunnitelma, Conelog®-porat ja -implantti sekä 3D-tulostettu yksilöllinen poraohjain. Kaikessa suunnittelussa otetaan aina huomioon paitsi potilaan myös kliinikon tarpeet: ”Erityisen muotonsa ansiosta 3D-tulostetut ohjaimet istuvat täydellisesti ja kevyt rakenne mahdollistaa hyvän näkymän ja jäähdytyksen operoitavalle alueelle. Ohjain ei ole siis ainoastaan potilaalle yksilöllinen vaan myös kliinikon mieltymysten mukainen”, Lahti kertoo.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä susanna.lahti(at)implantona.fi.