Syksy täynnä tapahtumia

Syksyn tapahtumat

Implantonan syksy on käynnistynyt vauhdikkaasti ja vauhti vain kiihtyy kohti talvea. Tapahtumalistalta löytyy maailmanluokan ammattilaisten vetämiä koulutuksia, messuhuumaa ja uppoutumista digitaaliseen työnkulkuun.

Myyntipäällikkö Sari Susi kertoo lokakuisen Bone & Soft Tissue Symposiumin olevan syksyn ehdoton kohokohta: ”Meillä on ilo saada tapahtumaan todellinen kansainvälinen huippuosaaja luennoitsijaksi. Dr. Beschnidt Saksasta on kokenut kliinikko, joka on tehnyt urallaan yli 20 000 implantointia. Hänen sydäntään lähellä ovat pehmytkudokset ja estetiikka digitaalisuutta unohtamatta.”

Parin vuoden tauon jälkeen ohjelmistoon on tuotu takaisin myös Implanttiprotetiikan peruskurssi. Koulutuspäivän aikana osallistujat saavat eväät hoitotarjontansa laajentamiseen implantologian parissa. Kun perustiedot ja taidot ovat hallussa, tuovat yksittäiset implanttikruunut ja pienet sillat hammaslääkärin arkeen uutta ja mielenkiintoista tekemistä syventäen ammatillista osaamista. Kurssia vetää erikoishammaslääkäri, HLT Mikko Rantala.

”Mikon kurssi on tarkoitettu perushammaslääkäreille, jotka aikovat aloittaa tai ovat äskettäin aloittaneet implanttiprotetiikan parissa. Mikko on selkeäsanainen ja asiastaan innostunut rautainen ammattilainen, jolla on vuosien kokemus ja näkemys aiheesta”, Susi kuvailee.

Suositut Implanttihoidon digitaalinen työnkulku -kurssit pyörivät nyt toista vuotta. Kurssilla osallistujat saavat selkeän näkemyksen digitaalisuuden eduista hammaslääkärille ja potilaille sekä tiedon siitä, mitä osakokonaisuuksia on mahdollista ostaa palveluna.

Myyntipäällikkö Sari Susi uskoo kurssin suosion salaisuuden piilevän ajankohtaisuudessa sekä käytännönläheisyydessä: ”Osallistujat pääsevät näkemään ja kokemaan digitaalisen työnkulun kokonaisuudessaan esimerkkipotilas Erkin – puuttuva D36 – avulla. Kurssilla saa hyvän käsityksen siitä, mitkä osat digitaalisesta työnkulusta ovat omalle klinikalle ne sopivimmat.”

Muita tapahtumia ovat marraskuun lopun Hammaslääkäripäivät, joilla Implantona on tietenkin mukana sekä vuoden 2019 Barcelonassa järjestettävä International Osteology Symposium: ”Perinteisesti kongressi on kerännyt laajan joukon osallistujia Suomesta. Olemme olleet monena vuonna top 3 maiden joukossa osallistujamäärissä – eikä ihme, sillä tapahtuman ammatillinen anti on aina ollut loistava ja järjestelyt laadukkaat”, Susi kertoo.

Katso tästä tulevat tapahtumat, merkitse kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan!

Bone & Soft Tissue Symposium

Bone & Soft Tissue Symposium

Syksyn Bone and Soft Tissue Symposium lähestyy. Tämän vuoden teemana tapahtumassa on Next generation implant esthetics: New materials, new techniques arvostetun Dr. S. Marcus Beschnidtin (DDS, DMD) johdolla. Vielä ehdit varata paikkasi!

Aika: 26.10.2018
Paikka: Allergiatalo, Helsinki
Hinta: 320€
Ilmoittautumiset: susanna.rodriguez(at)implantona.fi tai +358 9 530 6730.
Lue lisää

Hammaslääkäripäivät

Hammaslääkäripäivät

Suomen suurin hammaslääketieteen kongressi- ja näyttelytapahtuma Hammaslääkäripäivät järjestetään tänä vuonna jo 79. kerran. Implantona myös menossa mukana Helsingin Messukeskuksessa 22.-24.11.2018. Nähdään Hammaslääkäripäivillä!

Aika: 22.-24.11.2018
Paikka: Helsingin Messukeskus
Lue lisää

Implanttiprotetiikan peruskurssit
30.11.2018 & 10.5.2019

Implanttiprotetiikan peruskurssit

Päivän kestävän kurssin aikana opit implanttiprotetiikan perusteet erikoishammaslääkäri, HLT Mikko Rantalan ohjauksessa.

Aika: 30.11.2018 & 10.5.2019
Paikka: Allergiatalo, Helsinki
Hinta: 250€
Ilmoittautumiset: sari.susi(at)implantona tai +358 50 522 0100
Lue lisää

Implanttihoidon digitaalinen työnkulku -kurssit

Implanttihoidon digitaalinen työnkulku

Suositut Implanttihoidon digitaalinen työnkulku -kurssimme ovat saaneet paljon kiitosta osallistujilta, joten järjestämme myös tänä syksynä kaksi kurssipäivää. Kurssilla opitaan käytännön harjoitusten kautta digitaalisen implanttihoidon työnkulku puuttuvan hampaan korvaamisessa.

Aika: 10.10.2018 & 11.12.2018
Paikka: Planmeca Digital Academy, Helsinki
Hinta: 150€ (-30% kurssihinnoista, kun samalta klinikalta osallistuu useampi henkilö)
Ilmoittautumiset: sari.susi(at)implantona tai +358 50 522 0100
Lue lisää

Katso, mitä mieltä kurssilaiset olivat tapahtumasta.

International Osteology Symposium

International Osteology Symposium

Ensi keväänä luvassa International Osteology Symposium upeassa Barcelonassa 25.-27.4.2019.

Aika: 25.–27.4.2019.
Paikka: Barcelona International Convention Centre
Lue lisää