Toimitusjohtaja Olli Kuussaari uusiin haasteisiin

Olli Kuussaari

Implantona Oy:n toimitusjohtaja Olli Kuussaari siirtyy uusiin haasteisiin 1.6.2019 alkaen. Liiketoimintajohtajan tehtävät vastuulleen ottaa Implantonan myyntipäällikkö Sari Susi. Perustamansa yrityksen toimitusjohtajana toiminut Kuussaari on kiitollinen vuosista, joina hän on saanut luotsata yritystä.

”Olen saanut kasvattaa ja kehittää Implantonaa hienon tiimimme kanssa siksi menestyneeksi firmaksi, mikä se tänään on. Tämä on ollut upea ja ainutlaatuinen matka”, Kuussaari kuvailee.

Yrityksen ohjien jättäminen tuttuihin käsiin tekee vaihdosta Kuussaaren mukaan helpomman: ”Sari Susi on hoitanut myyntipäällikön tehtäviä ansiokkaasti vuodesta 2012. Tiedän asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme jäävän hyviin käsiin. Kaikki jatkuu siis ennallaan ja varmasti vain paranee, kuten tähänkin asti.”

Susi kertoo ottavansa liiketoimintajohtajan tehtävät ilolla vastaan: ”Ollia jäädään kaipaamaan kovasti. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa eteenpäin. Meillä on ammatistaan innostunut asiakaskunta ja motivoitunut myyntitiimi palvelemassa heidän tarpeitaan. Laadukas tuoteportfolio ja osaava henkilökunta ovat jatkossakin meidän konseptimme.”

Kuussaari kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita yhteisistä vuosista: ”Haluan kiittää kaikkia, kenen kanssa olen päässyt tekemään yhteistyötä näinä vuosina. Ilman teitä, tämä värikäs ja opettavainen matka ei olisi ollut mahdollinen. Toivottavasti näemme taas!”

Implantonalta Kuussaari siirtyy Vetcare Oy:n varatoimitusjohtajaksi. Vetcare on kotimainen, kansainvälisesti toimiva eläinlääkealan yritys, joka tutkii, kehittää ja myy eläinlääkkeitä ja eläimille tarkoitettuja vapaan kaupan valmisteita. Vetcare on eläinlääkemyynnin markkinajohtaja Suomessa.