Avaa pääsisältö

3M™ APC™ Flash-Free -liimakiinnikkeistä ei synny ylimääriä

3M:n uraauurtavilla oikomishoidon liimakiinnikkeillä säästät niin aikaa kuin vaivaa. 3M™ APC™ Flash-Free -liimakiinnikkeissä kiinnitysmuovi on jo valmiiksi kiinnikkeen pohjassa, jolloin erillistä kiinnitysmuovia ei tarvita.

3M_Unitek_APC_Flash_Free_ajankohtaista.jpg

Onko oikomishoidon kiinnikkeiden alta pursuava muovi arkipäivää klinikallasi? Kokeile uraauurtavia 3M™ APC™ Flash-Free -liimakiinnikkeitä, joista ei synny ylimääriä.

3M™ APC™ Flash-Free Adhesive Coated Appliance System mahdollistaa brakettien kiinnittämisen nopeasti ja ilman tarvetta ylimääräisen muovin poistamiselle. Unohda liiman levittäminen – 3M APC Flash-Free -liimakiinnikkeissä kiinnitysmuovi on jo valmiiksi kiinnikkeen pohjassa, jolloin erillistä kiinnitysmuovia ei tarvita. Näin kiinnikkeissä on aina oikea määrä muovia ja vain siellä, missä sitä tarvitset.

Kiinnike on valmis kovetettavaksi heti, kun olet tyytyväinen sen asemointiin hampaalla. Näin säästät selvää aikaa kiinnikkeen sidostamisessa.1 2

3M APC Flash-Free -liimakiinnikkeet ovat saatavana seuraaviin tuotteisiin:

3M™ Victory Series™ Low Profile -metalliset kiinnikkeet
3M™ Clarity™ Advanced -keraamiset kiinnikkeet
3M™ Victory Series™ Superior Fit -tuubit
3M™ SmartClip™ SL3 -itseligeroituvat kiinnikkeet

Kysy lisää meiltä!

Johanna Pastinen
Myyntipäällikkö, oikomishoito
Puh. 050 338 3156 tai oikomishoito(at)implantona.fi

1 Tümoğlu, & Akkurt, A. (2019). Comparison of clinical bond failure rates and bonding times between two adhesive precoated bracket systems. American Journal of Orthodontics and Dentofacial Orthopedics, 155(4), 523–528.

2 Lee M, Kanavakis G. (2016). Comparison of shear bond strength and bonding time of a novel flash-free bonding system. The Angle Orthodontist, 86(2), 265–270.