Koulutukset

Kaikki koulutukset täällä

Hyvinvointia hampaista -valmennus

19 huhtikuuta 2018 – 20 huhtikuuta 2018

Suositun Hyvinointia hampaista -valmennuksemme on käynyt yli 200 suomalaista hammaslääkäriä. Tulokset osoittavat selvästi, että valmennus toimii ja potilaita lähtee näiltä vastaanotoilta aikaisempaa enemmän implanttihoitoihin. 

Hinta 780€ /henkilö
Implantona
Planmeca Digital Academy, Helsinki
Luento & Hands On
Lue lisää >

Oral Reconstruction Global Symposium 2018

26 huhtikuuta 2018 – 28 huhtikuuta 2018

International CAMLOG Congress on vaihtanut nimensä Oral Reconstruction Symposiumiksi. Uuden entistä ehomman nimen alla luvassa on kolme päivää mielenkiintoista asiaa implantologian tulevaisuudesta teemalla ’The Future of the Art of Implant Dentistry’. Tapahtuma järjestetään 26.–28. huhtikuuta 2018 kauniissa Rotterdamissa, Alankomaissa.

490€
Oral Reconstruction Foundation
Rotterdam, Netherlands
Luento
Lue lisää >

Uusi innovatiivinen Geistlich Fibro-Gide®

3 toukokuuta 2018

Ilmoittaudu nyt kevään Geistlich Fibro-Gide® -kursseille! Kurssilla esitellään tämän uuden kollageenimatriksin käyttöindikaatioita luennolla, ja hands-on -osuudessa pääset itse kokeilemaan tuotteen käsittelyä possun leuoilla. Luennoitsijana parodontologian erikoishammaslääkäri Karita Nylund. Maksimi osallistujamäärä per kurssi on 16 henkilöä. Ilmoittaudu siis pian!

220€/henkiö
Planmeca Digital Academy, Helsinki

Lue lisää >

Implanttihoidon digitaalinen työnkulku

16 toukokuuta 2018

Kurssikuvaus:

Kurssilla osallistujat oppivat käytännön harjoitusten kautta ammattilaisten ohjaamana digitaalisen implanttihoidon työnkulun puuttuvan hampaan korvaamisessa. Opittuja metodeja on myös mahdollista soveltaa muuhun proteettiseen hoitoon. Kurssille voi osallistua Planmeca Digital Academyn tiloissa tai sopia räätälöidyn koulutuksen omalle klinikalle itselle sopivaan aikaan. Kurssin käytyään osallistujat ymmärtävät digitaalisten työmenetelmien tuomat mahdollisuudet implanttihoidossa ja osaavat tehdä parhaan mahdollisen hoitosuunnitelman valiten tapaukseen sopivimmat työmenetelmät laajentuneesta työkalupakistaan.

150€/ henkilö
Implantona & Plandent
Planmeca Digital Academy, Helsinki
Luento & Hands On
Lue lisää >