Ajankohtaista

Tältä sivulta löydät kaikki uutisemme ja sosiaalisen median kanavamme!

 

Bone & Soft Tissue Symposium 2018: ”Uusien materiaalien ja tekniikoiden kehittäminen jatkuu rutiinityössä”

23.5.2019Bone & Soft Tissue Symposium keräsi lokakuussa Helsinkiin 70-henkisen yleisön kuulemaan uuden sukupolven implanttimateriaaleista ja -tekniikoista. Luennoitsija, erikoishammaslääkäri S. Marcus Beschnidt uskoo rutiinityön olevan olennainen osa uusien tekniikoiden kehittä-mistä. Suomessa hän kertoo tavanneensa alan ammattilaisia, jotka haluavat oppia uutta, mut-ta uskaltavat myös ajatella kriittisesti.

Lue lisää

SMOP Service Center kesälomalla 1.7.–5.8.

8.5.2019Implantonan SMOP Service Center on kesälomalla 1.7.–5.8.2019.

Lue lisää

Toimitusjohtaja Olli Kuussaari uusiin haasteisiin

23.4.2019Implantona Oy:n toimitusjohtaja Olli Kuussaari siirtyy uusiin haasteisiin 1.6.2019 alkaen. Liiketoimintajohtajan tehtävät vastuulleen ottaa Implantonan myyntipäällikkö Sari Susi. Perustamansa yrityksen toimitusjohtajana toiminut Kuussaari on kiitollinen vuosista, joina hän on saanut luotsata yritystä.

Lue lisää

SMOP-implanttisuunnittelu apuna TYKsin suu- ja leukasairauksien klinikalla

26.3.2019Turun yliopistollisessa keskussairaalassa käytetään Implantonan tarjoamaa SMOP-3D- suunnittelua implanttihoitojen apuna. Protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri Olli Oksala ja suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäri Meira Lääveri kertovat 3D-suunnittelun lisänneen suunnittelun tarkkuutta ja parantaneen sekä hoitotiimin välistä että potilaiden kanssa kommunikointia.

Lue lisää

Tilaa uutiskirje