Ajankohtaista

Tältä sivulta löydät kaikki uutisemme ja sosiaalisen median kanavamme! Muista myös tilata uutiskirjeemme ja saat tiedon uutuuksistamme, tarjouksistamme ja tapahtumistamme ensimmäisten joukossa suoraan sähköpostiisi: sari.susi(at)implantona.fi.

Implanttihoidon digitaalinen työnkulku -kurssit tulevat taas

3.9.2018Suositut Implanttihoidon digitaalinen työnkulku -kurssimme ovat saaneet runsaasti kiitosta osallistujilta, joten järjestämme myös tänä syksynä kaksi kurssipäivää! Kurssilla opitaan käytännön harjoitusten kautta digitaalisen implanttihoidon työnkulku puuttuvan hampaan korvaamisessa.

Lue lisää

SMOP Service Center kesälomalla 1.7.–14.8.

19.6.2018Implantonan SMOP Service Center on kesälomalla 1.7.–14.8.2018.

Lue lisää

SMOP Box – Laatikko vaivattomampaan implanttikirurgiaan

14.5.2018Implantonan uusi tuote, SMOP Box, tekee implanttikirurgian ennakoitavaksi ja sujuvaksi 3D-suunnittelun avulla. Kätevä laatikko sisältää kaiken ohjattuun implanttikirurgiaan tarvittavan: Kirurgisen suunnitelman, Conelog®-porat ja -implantin sekä 3D-tulostetun yksilöllisen poraohjaimen.

Lue lisää

Kasvojensiirto on kirurgian ja edistyneen teknologian taidonnäyte

24.4.2018Pohjoismaiden toinen kasvojensiirto-operaatio on tehty alkuvuodesta 2018 Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä (HUS). Ensimmäisessä, vuonna 2016 toteutetussa kasvojensiirrossa potilaalle siirrettiin osa kasvojen kudoksista.

Lue lisää