Ajankohtaista

Tältä sivulta löydät kaikki uutisemme ja sosiaalisen median kanavamme! Muista myös tilata uutiskirjeemme ja saat tiedon uutuuksistamme, tarjouksistamme ja tapahtumistamme ensimmäisten joukossa suoraan sähköpostiisi: sari.susi(at)implantona.fi.

SMOP Service Center kesälomalla 1.7.–14.8.

19.6.2018Implantonan SMOP Service Center on kesälomalla 1.7.–14.8.2018.

Lue lisää

SMOP Box – Laatikko vaivattomampaan implanttikirurgiaan

14.5.2018Implantonan uusi tuote, SMOP Box, tekee implanttikirurgian ennakoitavaksi ja sujuvaksi 3D-suunnittelun avulla. Kätevä laatikko sisältää kaiken ohjattuun implanttikirurgiaan tarvittavan: Kirurgisen suunnitelman, Conelog®-porat ja -implantin sekä 3D-tulostetun yksilöllisen poraohjaimen.

Lue lisää

Kasvojensiirto on kirurgian ja edistyneen teknologian taidonnäyte

24.4.2018Pohjoismaiden toinen kasvojensiirto-operaatio on tehty alkuvuodesta 2018 Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä (HUS). Ensimmäisessä, vuonna 2016 toteutetussa kasvojensiirrossa potilaalle siirrettiin osa kasvojen kudoksista.

Lue lisää

Uusi innovatiivinen Fibro-Gide valloittaa

27.3.2018Uusi kollageenimatriksi Geistlich Fibro-Gide® tarjoaa mahdollisuuden korjata pehmytkudospuutoksia implantin ja luonnonhampaan ympärillä sekä sillan väliosien alla. Implantona järjesti ensimmäisen Fibro-Gide koulutuksensa 22.3. ja kokemukset olivat positiivisia.

Lue lisää