Avaa pääsisältö

3M Unitek -oikomishoidon tuotteet siirtyvät Implantonalle

Implantona ja 3M ovat sopineet 3M Unitek -oikomishoidon tuotteiden myynnin siirtymisestä Implantonalle.

Implantona 3M

Implantona ja 3M ovat sopineet 3M Unitek -oikomishoidon tuotteiden myynnin siirtymisestä Implantonalle kevään 2021 aikana. Implantona on Suomen johtavan hammasalan toimittajan Plandent Oy:n tytäryhtiö ja osa suomalaisomisteista Plandent-liiketoimintaryhmää.

3M Unitekin tuotevalikoima tarjoaa laajasti innovatiivisia ratkaisuja oikomishoidon tarpeisiin. Maailmalla suosiotaan kasvattaneisiin tuotteisiin lukeutuu mm. 3M™ Transbond™ Plus Self Etching Primer kiilteen etsaukseen ja esikäsittelyyn yhdessä ja samassa vaiheessa sekä 3M™ APC™ Flash-Free Adhesive -liimakiinnikkeet, joista ei synny ylimääriä.

Implantona Oy on hampaiden ja purennan kuntoutukseen liittyviin tuotteisiin ja palveluihin erikoistunut yritys, joka on toiminut Suomen markkinoilla jo yli 25 vuotta. Panostamme sekä henkilökohtaiseen ja ammattimaiseen palveluun että sujuvaan tilausprosessiin.

Tällä hetkellä 3M Unitek -tuotteet ovat ns. siirtymävaiheessa, jossa tuotteiden tilaukset ja varasto siirtyvät Suomeen arviolta huhti-toukokuun aikana.

Implantonalla 3M Unitek -tuotteiden myynnistä vastaa jatkossa myyntipäällikkö Johanna Pastinen. Johanna on koulutukseltaan suuhygienisti sekä maatalous- ja metsätieteiden kandidaatti (MMK), jolla on vahva kokemus oikomishoidon kliinisestä työstä.

Odotamme innolla yhteistyötä niin suomalaisten oikomishoidon tiimien kuin edistyksellisten 3M Unitek -tuotteiden parissa! Mikäli sinulla on kysyttävää 3M Unitek -tuotteista jo nyt, ota meihin yhteyttä:

Johanna Pastinen
Myyntipäällikkö, oikomishoito
johanna.pastinen(at)implantona.fi
oikomishoito(at)implantona.fi
Puh. 050 338 3156