Avaa pääsisältö

Anniina Hell Implantonan HeySmile-tuotepäälliköksi

Implantonan tiimiin elokuussa 2023 liittynyt Anniina Hell vastaa jatkossa HeySmile®-kalvo-oikomisen palvelukonseptista ja myynnistä sekä konseptin kehittämisestä Suomessa. Lisäksi hänen vastuulleen kuuluvat HeySmilen uudet yleishammaslääkärikäyttäjät.

Sari Susi

Implantonan oikomishoidon tiimi laajenee!

Vahvuuteemme elokuussa liittynyt Anniina Hell vastaa jatkossa tuotepäällikkönä Planmeca Groupiin kuuluvan HeySmile®-kalvo-oikomisen palvelukonseptista ja myynnistä sekä konseptin kehittämisestä Suomessa. Lisäksi hänen vastuulleen kuuluvat HeySmilen uudet yleishammaslääkärikäyttäjät, jotka ovat kiinnostuneet omasta ammatillisesta kehittymisestään ja haluavat laajentaa palvelutarjontaansa uusilla hoitomuodoilla.

Anniina on koulutukseltaan suuhygienisti ja tulee Implantonalle Terveystalosta, missä hän toimi aiemmin palveluvastaavana. Anniinan ammattimainen ja innostunut palveluasenne on omiaan niin tuomaan kuin vaalimaan hyviä HeySmile-asiakassuhteita Implantonalla.

Oikomishoidon myyntipäällikön Johanna Pastisen vastuulla on edelleen olemassa olevat HeySmile-asiakkaat, oikomishoidon erikoishammaslääkärit sekä 3M™ Unitek™ -tuotteet.

Tervetuloa taloon, Anniina! 🙌

Anniina Hell
Tuotepäällikkö, HeySmile
anniina.hell(at)implantona.fi
Puh. 050 461 9026

Johanna Pastinen
Myyntipäällikkö, oikomishoito
johanna.pastinen(at)implantona.fi
Puh. 050 338 3156