Avaa pääsisältö

Sveitsiläis-saksalaiset premium-hammasimplantit

Camlog-hammasimplantit

Korkealaatuisia hammasimplantteja jo vuodesta 1999

Camlogin hammasimplantit ovat ensiluokkainen ja kestävä ratkaisu, joka takaa hyvän ja ennustettavan hoitotuloksen. Sveitsiläisen Camlogin laadukkailla mutta kohtuuhintaisilla tuotteilla on vahva tutkimusperusta, ja ne ovat olleet markkinoiden suosikki jo pitkään. Optimaalinen määrä komponentteja tekee Camlog-implanteista erittäin helppokäyttöiset lyhentäen samalla toimenpideaikoja.

Implantonalta saat Camlog-implanttien lisäksi valmennusta implanttihoitojen tekoon kliinisistä taidoista toimivaan potilasviestintään. Asiantuntijamme tulevat mielellään myös paikan päälle konsultoimaan. Koulutuksemme ovat käytännönläheisiä ja luennoitsijat kansainvälisiä. Lue lisää Koulutuksista ja tapahtumista!

Camlog-implanteilla paras hoitotulos

CAMLOG®-implantit
Luutason ja kudostason implantti. Patentoitu 3-urainen tube-in-tube-implantti-abutmenttiliitos on selkeästi ja tarkasti asemoitavissa paikalleen.

CONELOG® SCREW-LINE- ja CONELOG® PROGRESSIVE-LINE -implantit
Luutason implantit, joissa vahva ja stabiili implantti-abutmenttiliitos. Pitkäaikaiset seurantatutkimukset ovat osoittaneet, että ylös asti pinnoitettu implantti asennettuna subkrestaalisesti sekä platform switch (= proteettinen leveys on kapeampi kuin implantin leveys) mahdollistavat marginaalisten luurajojen säilymisen.

Ohjeita ja lisämateriaaleja

Valmistajan omat sivut >

Camlog-tuotekatalogi >

Conelog-tuotekatalogi >

White papers >

Implanttipassi potilaalle (Word document, 2.8 MB)

Tehtaan laatustandardit ja sertifikaatit:

  • ISO 13485
  • EC Certificate G1
  • EC Certificate G1S

Ota yhteyttä

Tilaukset ja tiedustelut
Puh. 09 530 6730
@: tilaukset(at)implantona.fi