Avaa pääsisältö

SummitSmiles: Implanttihoidon suunnittelu – teoriasta käytäntöön

SPAcademyn yhteistyössä Implantonan kanssa toteuttama SummitSmiles-koulutussarja kuljettaa läpi kaikkien implanttihoidon vaiheiden suunnittelusta hoidon toteutukseen ja seurantaan. Tässä koulutuksessa syvennytään erityisesti implanttihoidon suunnitteluun teoriasta käytäntöön.

Kouluttaja

EHL Timo Suojärvi
Kliininen hammashoito, protetiikka ja purentafysiologia

EHL Ilkka Pallonen
Suu- ja leukakirurgia

Info

Aika: pe–la 22.–23.11.2024
Paikka:
Levi Summit Event Center, Tunturitie 205, Levi
Hinta: 800 €/osallistuja (sis. alv)

Hintaan sisältyy luentokokonaisuus, kahden päivän lounaat, perjantain illallinen sekä kahden päivän after ski’t. Matkustus ja majoitus eivät sisälly hintaan vaan maksetaan omakustanteisesti. Osallistujille lähetetään lisätietoa majoituksesta erikseen.

Ilmoittaudu: Ilmoittaudu tästä

Huom. Paikkoja vain rajoitetusti! Otamme mukaan ensimmäiset 30 ilmoittautunutta. Muistathan ilmoittaa myös erityisruokavaliosi.

Tietoa tapahtumasta:

SPAcademyn yhteistyössä Implantonan kanssa toteuttama SummitSmiles-koulutussarja kuljettaa läpi kaikkien implanttihoidon vaiheiden suunnittelusta hoidon toteutukseen ja seurantaan. Keskustelevien ja osallistavien koulutustilaisuuksien tarkoituksena on paitsi rohkaista avointa tiedonjakamista ja vapaamuotoista ajatustenvaihtoa myös havainnollistaa opittua teoriaa käytännön esimerkein ja harjoituksin. Koulutuksiin voi osallistua valikoidusti omasta osaamisesta, erikoisalasta ja kiinnostuksen kohteista riippuen.

Tässä koulutuksessa syvennytään erityisesti implanttihoidon suunnitteluun teoriasta käytäntöön. Koulutus on tarkoitettu kaikille implantologiasta kiinnostuneille hammaslääkäreille ja erikoistuville hammaslääkäreille, erikoishammaslääkäreille ja hammasteknikoille.

Implanttihoidon suunnittelu – teoriasta käytäntöön

Kouluttajat: EHL Timo Suojärvi ja EHL Ilkka Pallonen, SPAcademy

Optimaalisen implanttihoidon suunnitelman varmistamiseksi kliinikolla tulee olla hyvä käsitys hammaspuutosten hoitovaihtoehdoista sekä implanttihoidon ja mahdollisten liitännäishoitojen mahdollisuuksista ja vaikutuksista niin hoidon kulkuun kuin itse suunnitelmaankin.

Tämän koulutuksen tavoitteena on antaa kattava katsaus meidän tapaamme toteuttaa hoidon suunnittelu ja jäsentää vaativammatkin potilastapaukset selkeiksi hoitokokonaisuuksiksi – systemaattisesti ja tutkimusnäyttöön perustuen. Hoidon jäsentäminen ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi selkeyttää potilasviestintää ja herättää luottamusta, minkä jälkeen suunnitelma voidaan kääntää tekemiseksi ja sitä kautta edelleen todellisuudeksi.

Luento-osuuden lisäksi koulutukseen kuuluu rentoa ja vapaamuotoista pienryhmätyöskentelyä, jossa tuodaan esiin eri hoitolinjoja ja vaihtoehtoja samoissa potilastapauksissa. Esittelemme tiimimme tavan lähestyä hoidon suunnittelua ja implanttihoitoja, näytämme, mitä päädyimme esimerkkitapauksissa tekemään, ja esitämme perustelumme tehtyjen valintojen taustalla.

Kouluttajat:

EHL Timo Suojärvi, kliininen hammashoito, protetiikka ja purentafysiologia

Toimin tiimini ympärille perustamallamme vastaanotolla Terveystalo Kampissa. Yksityisvastaanoton ohella olen toiminut vuosien ajan sairaalaproteetikkona, joten laajemmat ja vaativammat työt ovat minulle tuttuja myös sairaalamaailmasta. Hammaslääketieteen alan digitaaliset teknologiat, suuskannerit, CAD/CAM-sovellukset, Smile Design, sekä tietokoneavusteinen implanttisuunnittelu on ollut arkipäivää vastaanotollani jo lähes 20 vuoden ajan. Kliinisen työni ohella toimin kouluttajana ja luennoitsijana useille kotimaisille ja ulkomaisille koulutusorganisaatioille. Lisäksi olen toiminut useissa luottamustehtävissä hammaslääketieteen alan koulutusjärjestöissä niin kotimaassa kuin ulkomailla.

EHL Ilkka Pallonen, suu- ja leukakirurgia

Toimin suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkärinä yksityisellä sektorilla (Oral, Terveystalo). Omaan pitkän sairaalakokemuksen laajoista ja vaativista suu- ja leukakirurgisista hoidoista. Tänä päivänä työskentelen pääasiassa implanttikirurgian sekä luu- ja pehmytkudossiirteiden parissa, mahdollistaen hyvät pohjatyöt tuleville proteettisille rakenteille. Kliinisen työn lisäksi toimin aktiivisesti kouluttajana niin implantologian kuin luu- ja pehmytkudossiirreleikkausten saralla.

SPAcademy

SPAcademy on Timo Suojärven ja Ilkka Pallosen perustama koulutusorganisaatio. Ilkalla ja Timolla on pitkä historia luennoitsijoina ja kouluttajina, ja he ovat toimineet useiden koulutusorganisaatioiden hallituksissa sekä olleet mukana mahdollistamassa kansainvälisten huippuluennoitsijoiden koulutustapahtumia Suomessa. Koulutusyhteistyöstä saatu positiivinen palaute ja jaettu intohimo hoidon laadun kehittämiseen antoivat kimmokkeen yhteisen koulutusorganisaation perustamiseen.

Ohjelma:

Lataa koko ohjelma (PDF document, 294 kB)

Lisätietoja:

Sari Susi
sari.susi(at)implantona.fi tai puh. 050 522 0100

Ajankohta

perjantai 22. marraskuuta 2024 - lauantai 23. marraskuuta 2024

Levi Summit Event Center, Levi