Avaa pääsisältö

CAMLOG-potilaan implanttipassi

Implanttipotilaalle on implantoinnin yhteydessä toimitettava kirjallinen dokumentaatio toimenpiteessä käytetyistä implanteista. Lataa CAMLOG-implanttipassi potilaallesi.

camlog_implanttipassi.jpg

Voimassa oleva koko EU:ta koskeva lääkinnällisten laitteiden asetus 2017/745 (Medical Device Regulation tai MDR) velvoittaa toimittamaan potilaalle kirjallisen dokumentaation toimenpiteessä käytetyistä lääkinnällisistä laitteista. Tämä tarkoittaa sitä, että implanttipotilaalle on implantoinnin yhteydessä toimitettava kirjallinen dokumentaatio toimenpiteessä käytetyistä implanteista.

Alla olevasta linkistä voit ladata itsellesi valmiin Word-lomakepohjan, mihin voit täyttää tarvittavat tiedot.

Word-lomakkeen käyttäminen on helppoa:

  1. Avaa tiedosto Microsoft Word- tai vastaavassa tekstinkäsittelyohjelmistossa.
  2. Täytä tarvittavat tiedot joko sähköisesti tai tulosta lomake ja täytä tiedot tarvittaessa käsin.
  3. Jos käytät mieluummin pakkauksessa olevaa tarraa, täytä muut tiedot ennen lomakkeen tulostamista ja liimaa lopuksi tarvittavat tarrat. Vaihtoehtoisesti voit täyttää myös tarran tiedot lomakkeeseen, jolloin voit täyttää ja lähettää lomakkeen täysin sähköisesti.
  4. Lomakkeessa on valmiiksi sivut yht. 10 implantin tiedoille. Poista sivuja tai jätä tyhjät sivut tulostamatta toimenpiteessä käytettyjen implanttien todellisen määrän mukaan.
  5. Anna lopuksi täytetty lomake potilaallesi esim. sähköpostitse tai tulosta lomake potilaallesi tavanomaisella tulostimella.

Voit myös ladata implanttipassin myöhemmin Implantonan nettisivuilta. Huomaathan, että lomake on tarkoitettu käytettäväksi vain CAMLOGin valmistamien implanttien kanssa.

Lataa potilaan implanttipassi tästä (Word document, 2.8 MB)

Tiesitkö, että MDR-asetuksen vaatimus koskee myös biomateriaaleja? Geistlich-biomateriaalipakkauksen sisältä löydät potilaan biomateriaalipassin, joka tulee myös antaa potilaalle toimenpiteen jälkeen.

Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, ota yhteyttä:

Puh. 09 530 6730 tai
tilaukset(at)implantona.fi

CE 0123 MD CAMLOG Screw-Line Implant
CE 0123 MD CONELOG Progressive-Line Implant
CE 0123 MD CONELOG Screw-Line Implant
Valmistaja: Altatec GmbH