Avaa pääsisältö

SMOP-3D-implanttisuunnitteluohjelma

SMOP 3D implanttisuunnitteluohjelma

SMOP by Swissmeda

Intuitiivista suunnittelua ja sujuvaa työnkulkua


Swissmedan SMOP-3D-suunnitteluohjelma on helppokäyttöinen työkalu laadukkaaseen implanttisuunnitteluun. SMOP-suunnitteluohjelmalla luot potilaalle yksilöllisen hoitosuunnitelman, jota voidaan käyttää myös potilasviestinnässä ja kustannusarvioiden laatimisessa. Vaivaton käyttö, matalat aloituskustannukset sekä Implantonan suomenkielinen tuki ja palvelu tekevät ohjelmasta lyömättömän työparin korkeatasoiseen implanttihoitoon.

Yksilöllinen hoitostrategia potilaallesi


SMOP-suunnitteluohjelmalla luot potilaallesi yksilöllisen hoitostrategian implanttitoimenpiteen toteuttamiseksi. Voit tehdä implanttisuunnitelman itse tai halutessasi tilata sen palveluna Implantona 3D Service Centeriltä. Strategia toteutetaan tarkasti 3D-tulostetun poraohjaimen avulla.

SMOP-ohjelmaa voi käyttää myös KKTT-kuvien katseluun, ja sille löytyy lisäksi kätevä mobiilisovellus. Potilastapaukset ovat helposti jaettavissa kollegoille ja asiantuntijoille, jotka voivat ehdottaa tapauksiin omia suunnitelmiaan. Toimii erinomaisesti myös opetustarkoituksessa.

Avoimen rajapinnan ansiosta SMOP on yhteensopiva useiden eri CAD/CAM-ohjelmistojen kanssa. Tämä helpottaa kommunikaatiota hammaslaboratorioiden kanssa ja mahdollistaa väliaikaisen proteettisen rakenteen valmistamisen jo ennen implantointia.

Tarvittava data (KKTT ja STL) ladataan SMOP-ohjelmistoon GDPR-säännökset huomioiden.

Ei erillisiä hankkimiskuluja


SMOP-suunnitteluohjelmiston moniin etuihin lukeutuu myös matalat aloituskustannukset. Lisenssiasiakkaana maksat ainoastaan vuosilisenssistä – erillisiä hankkimiskuluja ei ole. Valitse kahdesta lisenssimallista itsellesi sopivin:

SMOP PRO -vuosilisenssi:

  • Laajennetut oikeudet SMOP-ohjelmiston käyttöön
  • Datan lataus, yhdistäminen sekä jakaminen tiimin kesken
  • Implanttisuunnitelman laatiminen

Hinta 645,16 EUR alv 0 % / 800 EUR alv 24 %. Vuosilisenssi jatkuu automaattisesti, ellei lisenssiä peruta viimeistään 1 kk ennen seuraavan lisenssikauden alkua.

SMOP SMART -vuosilisenssi:

  • Kevennetyt oikeudet SMOP-ohjelmiston käyttöön
  • Datan lataus sekä jakaminen tiimin kesken
  • Implantona 3D Service Center yhdistää datan ja tuottaa alustavan implanttisuunnitelman
  • Implanttisuunnitelman mahd. muokkaaminen ja hyväksyminen

Hinta 250 EUR alv 0 % / 310 EUR alv 24 %. Vuosilisenssi jatkuu automaattisesti, ellei lisenssiä peruta viimeistään 1 kk ennen seuraavan lisenssikauden alkua.

Käyttäjäkokemuksia

”Kirurgin ja proteetikon yhteistyö sekä molempien näkökantojen huomioiminen on kohentunut.”

”3D-suunnittelun ansiosta implanttihoidot suunnitellaan proteettislähtöisesti entistä tarkemmin ja lopputuloksen ennustettavuus on parantunut. Kirurgin ja proteetikon yhteistyö sekä molempien näkökantojen huomioiminen on kohentunut. Visuaalisempi potilaskommunikointi lisää potilaiden ymmärrystä hoidon kulusta. Potilaiden arvostus hoitoa kohtaan sekä luottavaisuus lopputulokseen tuntuvat parantuneen.”

Lue Meiran ja Ollin koko haastattelu >

Meira Lääveri ja Olli Oksala

Meira Lääveri, suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäri
Olli Oksala, protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri
Turun yliopistollinen keskussairaala TYKS