Avaa pääsisältö

Laadukas ja vaivaton 3D-suunnittelupalvelu implanttihoitoihin

Implantona 3D Service Center

Implantona 3D Service Center

Korkeatasoista 3D-implanttisuunnittelua Implantonalta


Implantona 3D Service Center tekee implanttisuunnittelusta entistä yksinkertaisempaa. Me hoidamme halutessasi lähettämäsi potilasdatan yhdistämisen ja teemme alustavan ehdotuksen hoitosuunnitelmasta. Vain suunnitelman hyväksyntä ja mahdolliset muutokset jäävät kliinikon tehtäväksi – jättäen enemmän aikaa potilaillesi.  

3D-tulostetut tarkat SMOP-poraohjaimet


Mikäli toimenpiteeseen tarvitaan poraohjain, tilaa se näppärästi meiltä. Me suunnittelemme ja valmistamme yksilöllisen poraohjaimen SMOP-ohjelmistolla laaditun hoitosuunnitelman pohjalta. Poraohjain valmistetaan laadukkaasti ja tarkasti 3D-tulostuksella.

Proteettista suunnittelua Conelog®-asiakkaille


Implantona 3D Service Center tarjoaa myös proteettista 3D-suunnittelua Conelog®-asiakkaillemme. Digitaalisen jäljennöksen avulla voimme suunnitella yksilöllisen Conelog PlanEasyMill -jatkeen ja sen päälle proteettisen rakenteen. Kysy lisää meiltä!

Käyttäjäkokemuksia

"Vasta päästessäni työskentelemään SMOP-suunnittelun kanssa alkoivat [3D-suunnittelun] edut todella valkenemaan minulle."


”3D-suunnittelusta on puhuttu alan kongresseissa jo pitkään. Alkuun ajattelin tekniikan vaikuttavan mutkikkaalta enkä uskonut ottavani sitä nopeasti käyttöön. Vasta päästessäni työskentelemään SMOP-suunnittelun kanssa alkoivat edut todella valkenemaan minulle. Tunsin Implantonan Susanna Lahden, joten pääsin heti parhaan ammattilaisen kanssa hyvään alkuun.

3D-tekniikka on erinomainen lisä kokeneen kirurgin ja proteetikon toimintaan, ja sitä voivat kaikki käyttää hyväkseen. Kokemuksen karttuessa myös ohjattua kirurgiaa voidaan ottaa käyttöön tyvestä puuhun -menetelmällä. Tekniikka tekee usein myös potilaisiin vaikutuksen ja helpottaa hoidon visualisointia potilaalle.

Suurimmat hyödyt kokeneen kirurgin kannalta ovat vaativissa tapauksissa: haastavat luutilanteet ja välittömät implantoinnit. Implantologiaa vähemmän tekevä saa taas merkittävää tukea omalle osaamisalueelleen perusimplanttihoitoihin. En kuitenkaan suosittele vaativampiin hoitoihin siirtymistä pelkän 3D-tekniikan varassa. On pysyttävä osa-alueilla, jotka ovat hallussa myös perinteisin menetelmin ja kasvatettava vaatimustasoa harkiten.”

Olli Teronen

Olli Teronen, suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäri, HLT, EHL, dosentti

"3D-suunnittelun ulkoistaminen on helpottanut omaa tekemistäni, ja tähän asti kokemukset ovat olleet ainoastaan onnistuneita."

”Kiinnostukseni SMOP-suunnittelua kohtaan heräsi kollegan ansiosta, ja seuraavaksi kävinkin Implantonan koulutuksia aiheesta. 3D-suunnittelu on tuonut paljon varmuutta omaan työskentelyyni, ja lyhyt kokemukseni on, että 3D-suunnitteluun voi luottaa apuvälineenä.

Olen pitkälti ulkoistanut hammasteknikoille SMOP- ja implanttisuunnittelun, jonka sitten tarkistan ennen hyväksymistä. Implantona 3D Service Center -palvelua olen käyttänyt hankalampiin tapauksiin, joissa implantin tai implanttien tarkka suuntaus on ollut erityisen tärkeää.

3D-suunnittelun ulkoistaminen on helpottanut omaa tekemistäni, ja tähän asti kokemukset ovat olleet ainoastaan onnistuneita. Ohjattu kirurgia on parhaimmillaan todella simppeliä, kunhan huomioi, että tarvikkeille ja kiskoille on tilaa potilaan suussa.”

Joona Kangasniemi

Joona Kangasniemi, hammaslääkäri, Loimaa ja Turku

Ohjeita ja lisämateriaaleja


SMOP-tilauslomake > (PDF document, 409 kB)

Ota yhteyttä

Susanna Lahti
Tuotepäällikkö, 3D-suunnittelu ja digitaaliset ratkaisut
Puh. 040 631 7767
@: tilaukset(at)implantona.fi

Visa Vuorinen
Aluepäällikkö
Puh. 040 628 9999
@: visa.vuorinen(at)implantona.fi