Avaa pääsisältö

SMOP Box ohjattuun implanttikirurgiaan

smop-box-hero

SMOP Box

Kaikki ohjattuun implanttikirurgiaan

SMOP Box on kätevä laatikko, joka sisältää kaiken tarvittavan vaivattomaan ohjattuun implanttikirurgiaan: kirurgisen suunnitelman, Conelog®-porat ja -implantin sekä 3D-tulostetun yksilöllisen poraohjaimen.

SMOP Boxin avulla jokainen implantti voidaan asettaa ohjatusti juuri haluttuun sijaintiin. 3D-teknologia tekee implanttihoidosta tarkkaa ja ennakoitavaa hampaiden skannaamisesta ja suunnittelusta implantin asentamiseen. Kysy lisää meiltä!

Käyttäjäkokemuksia

”SMOP-suunnittelu ja kirurgiset ohjaimet ovat tuoneet työhöni merkittävää tarkkuuden lisääntymistä sekä lyhentäneet operaatioaikoja.”


”Tutustuin SMOP-implanttisuunnitteluun, kun Implantona ja Plandent-ryhmä olivat lanseeraamassa kyseistä palvelua Suomeen ja järjestivät kurssin aiheesta. Nykyään käytän usein SMOP-suunnittelua ja kirurgisia poraohjaimia esteettisesti vaativissa tapauksissa sekä aina, kun kyseessä on hampaaton leuka tai samalle potilaalle tulee peräkkäin kolme tai useampi implantti. Poraohjaimesta on myös suurta etua tapauksissa, joissa luutilanne on heikko ja luun augmentointia joudutaan tekemään samanaikaisesti.

Tarjoan suurimmalle osalle potilaistani mahdollisuutta implantointien tekemiseen SMOP-suunnittelun ja poraohjaimen kanssa. Kerron heille avoimesti eduista verrattuna perinteiseen, vapaalla kädellä tehtävään implantointiin, sekä lisäkuluista. Näin päätämme yhdessä potilaan kanssa, käytetäänkö SMOP-suunnittelua ja poraohjainta. Potilaat ovat usein tyytyväisiä merkittävästi lyhyempään toimenpideaikaan.

SMOP-suunnittelu ja kirurgiset ohjaimet ovat tuoneet työhöni merkittävää tarkkuuden lisääntymistä sekä lyhentäneet operaatioaikoja. Suosittelen 3D-suunnittelua ja ohjatun kirurgian käyttöä kaikille implanttikirurgiaa tekeville. Ohjattu kirurgia parantaa implanttihoidon laatua lähes kaikissa tapauksissa, ja hyödyt korostuvat erityisesti laajemmissa implanttitöissä. SMOP-suunnittelupalvelun avulla myös kiireisimmät kliinikot saavat helposti – ja mielestäni myös kustannustehokkaasti – ohjatun kirurgian hyödyt käyttöönsä.”

Iiro Niskanen

Iiro Niskanen, hammaslääkäri, Lempäälä